onsdag, mars 21, 2007

... och på tal om namn

så funderar jag allvarligt på att byta bort mitt förnamn till förmån för hansi. Vi får se hur det blir.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag gillar idén, provade att ljuda här hemma, och faktiskt låter det jättebra i hop med ditt "nya" (jag vet att det var länge sedan du gifte dig, jag var på festen) efternamn! Go grusgirl Hansi!

Anonym sa...

Ingen bra idé att byta till Hansi. Tycker jag. Jag ska inte byta till Andoli i alla fall...!!

hansi sa...

Astrid, jag tycker också att det låter fint ihop. Dessutom gillar jag Hansi, jag tycker att det är ett bra namn. :)

hansi sa...

Men åååh, klart som fanken att du inte kan byta till Andoli, du heter ju Annelaj ju! Jag är helt för ett permanent byte till det dock. ;)

Anonym sa...

Nej! Nej! Nej! Lyssna på mig! Jag är äldre, och därmed självklart klokare än dig...!! Jag tror nog att Guci också håller med mig om att du inte ska byta namn..?!
Ska du byta, så varför inte ta nåt lite mer truckeraktigt?! Kenny, eller varför inte göra om det till Kennie...?!

hansi sa...

Jag är faktiskt inte helt hundra på att du har Guci på din sida. Vi får kolla upp det.

Ja du, Kennie ...? Njaej. Idag såg jag en chaffis som det skrek trucker om (vem som helst hade sett det, miltals från närmaste lastbil). Han hade långt hår och slokmustasch, och så rökte han i bilen. Tyvärr har jag ingen skäggväxt att tala om, annars hade han varit mitt ideal. ;) Jo, det jag ville komma fram till var att han säkert hette Kenny.

Anonym sa...

Har just kollat..., det finns 19 kvinnor i Sverige som heter Hansi. 8 av dem har det som första namn eller tilltalsnamn. Lite för vanligt tycker jag...., ska du byta så hitta åtminstone på nåt eget...!! Jag kan hjälpa dig! Kennie var ju ett förslag (men det finns tyvärr redan fyra andra kvinnor som heter det i Sverige..., tro det eller ej!!), men jag lovar att fundera om du lovar att inte förhasta dig!?
Kram från Annelaj! (Den enda faktiskt...!!)