måndag, februari 05, 2007

Bytt är bytt, kommer aldrig igen

Visst brukar det väl heta så? Det stämmer i vilket fall som helst inte, för nu har jag bytt husläkare igen. De enda som hade platser över var på heeeelt fel sida stan, och en privatläkare mitt i stan. Det fick bli det senare, trots att det tar emot. Nu har jag i alla fall fått en tid (27 februari, inte helt snart m a o), och slipper ringa om och om och om och om igen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Guttigt att du lyder kloka råd! Händer är viktiga grejer. Fast vem vet, väntar du några år så kanske du kan bli den första kvinnliga lastbilschauffören med en hand och en krok!!? Coolt! Skit i piercingar och tatueringar, en krok är häftigare och mer originellt! (eller inte..)

hansi sa...

Det är ju tur att jag har en så klok syster (eller ja, ni är ju faktiskt två. Ja, två kloka systrar that is, jag har ju faktiskt fyra systrar. :P). Men du, om jag ska ha krok vete sjutton om jag kan bli chaffis. Jag kanske ska slå mig in på piratbanan i stället, med papegoja och allt?

Å andra sidan, att ratta 60 ton (om jag har tur och faktiskt lyckas få CE innan jag dör av att ha kliat mig i örat med kroken, och spetsat hjärnan) med en hand och en krok är rätt coolt det med. Vi får se. :)