söndag, februari 01, 2009

Jag ska bli moster

Äntligen ska jag få bli moster hansi, den där som tar med barnet på Gröna Lund och stoppar det fullt med sockervadd och åker karusell med det tills det kräks, och den där som bara ger bort böcker och lastbilar i present. Just den ska jag bli, så nu har jag paxat det. Okej?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Häftigt! Tänk om alla fick ha en faster som kör långtradare och som man får gå på Grönan med!!! Passa på att åka Djurgårdslinjen dit (sa Maggan spårvagnsfreak)!

Anonym sa...

Oh! Föreslår att vi bildar klubb. Jag är moster och kan inte bärga mig tills lillknyttet börjar säga "Brumbrum" :)

Anonym sa...

Att vara moster är allt det där. Och mer. Och bättre och man älskar dem som vore de ens egna. (Antar jag.) Säger bara det. Sedan frågar de varför man inte har barn själv och man är tvungen att vara ärlig eftersom de är barn, och barn känner rädsla. Som hundar ungefär. Ta det inte på fel sätt, jag älskar dem. Men ibland är det att bita ihop som är mosterskapet. Grattis!!!

Anonym sa...

men vadå! Så du ska ta mitt lilla gryn med dig till grönan och stoppa i det lilla sockervadd, och sen tror du att du kan komma och lämna tillbaka till mig (mamman) och jag ska ensam ta hand om allt kräk mm?? nej nej nej, om mitt barn äter sockervadd till bristningsgränsen då sover h*n hos dig!!! hahaha...

hansi sa...

Maggan: jag ska se vad jag kan göra ... :)

spullis: vi får utbyta erfarenheter, eller så kan du helt enkelt vara min mentor och coach?

Astrid: du skrämmer mig, men tack för förvarningen.

sufi: nu missuppfattar du allt. Jag ska ta med lillfisen till Grönan, proppa henom full med sockervadd, åka karusell tills hen kräks, plocka fram ombyteskläder och sen lämpa över. Så klart, jag är ju ingen vilde heller?