onsdag, augusti 08, 2007

Woops!

Det här hade kunnat bli hur jobbigt som helst upptäcker jag. Jag håller på att byta mellan två mobiltelefoner, och kan inte riktigt bestämma mig för om den nya är tillräckligt bra för att faktiskt ha med på jobbet. Den gamla är en sån som inte ställer in tid och datum automatiskt när den slås på igen, och det är här det jobbiga kommer in: jag slog på den igår, för första gången på ett tag (den har legat utan batteri), och ställde in tiden jag skulle kliva upp (04.54). Först nu, när jag vaknade innan klockan, såg jag att den visade helt fel tid (just nu är den t ex 21.37). Det var tur att jag vaknade av mig själv.

Idag är är det 70 ytor, och min förhoppning är att det är tomt vid den bästa porten på första stället så att det är lätt och smidigt att gå in med släp. På så vis slipper jag i alla fall att dra över de 16 ytor som ska av där. Har jag förresten sagt att jag börjar få muskler? Inte? Det börjar jag få i alla fall, så snart kan jag t o m tatuera underarmarna. :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

tatuera på. En haj eller ett stycke sjöjungfru skulle nog passa bra tror jag. Eftersom det är sjöman du är.

meta sa...

Oj, jag ser framför mig Karl-Alfreds underarmar och en burk spenat... ;)

hansi sa...

meta: du är nåt på spåren tror jag ... ;)


guci: jepp, jag har en flicka i var hamn (Söderhamn, Karlshamn ... eh .. Köpenhamn och så vidare). En sjöjungfru med jättetuttar får det bli, en som blinkar när jag flexar musklerna.