söndag, september 07, 2008

Tydligen är det så

att jag har fått mitt jobb bara och endast för att jag är kvinna. Nu vet jag ju förstås inte om jag tror att mina enda kvalifikationer är BE CE, samt slidinnehav, men det är vad jag har hört i alla fall.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Slidinnehav, det låter som något man behöver licens för.

Anonym sa...

Ja eller kan åka dit för...hur många g har du tro?

Anonym sa...

Är det en kollega eller chef som yttrat dessa ord? Eller någon annan???

hansi sa...

alexander: jag har licens (även om jag misstänker att den kan ha gått ut, bäst att kolla upp om den behöver förnyas). :)

linda-marie: jag misstänker att det är klart över gränsen för eget bruk. Damn vad dum jag är som erkänner innehav i ett så pass publikt forum. Jag kommer att åka dit för det.

håkan: det är absolut ingen chef som har sagt så, jag har svårt att tänka mig att de ens tänkt så (även om jag, som jag tidigare skrivit, vet att jag har haft en grymt stor fördel som kvinna. Å andra sidan, nån jävla gång ska jag väl ha det också?).

Anonym sa...

Det låter inte alls som ngn som är bitter har sagt det. Man kan ju bara hoppas att det gör att människan blir ännu mer bitter av att du stannar kvar och avkukar honom eller inslidar honom eller vad det nu kan vara han är rädd för.

hansi sa...

Ärligt talat så tror jag inte att den här personen riktigt menade att vara otrevlig eller så, utan det var mest ett konstaterande som stämde i hans värld. Jag vet inte om det är en ursäkt, men det är nog en förklaring i alla fall.

meta sa...

Kompetensen sitter i slidan, vet du väl.

Eller om det var i tuttarna. (Kanske därför sillisar är så poppis hos en del?)