torsdag, september 07, 2006

Fy fan

Fy fan fy fan fy fan fy fan fy fan fy fan fy fan

Jag vet inte var jag ska börja. Jag vet inte om jag ska gråta eller bli hysterisk. Jag vet inte om jag pallar.

"Ja, lärarna hade porrbilder uppe i sina skåp. Men då gjorde jag bara så att jag satte upp en bild av en naken karl i stället. Hehe."

"Jamen, män och kvinnor ÄÄÄÄR ju gjorda för olika saker. Vi är ju liksom bra på olika saker, för det ska VARA så. Källa? Ja, jag såg en brittisk dokumentär om det på tv för ett tag sen."

"Du, du vill nog inte prata med mig om det där" som svar på att en visst kan reagera på att en "grupp" diskrimineras och behandlas illa, och exemplet jag tog upp var invandrare och rasism.

"Karl XII on tour", text på huvtröja på en elev på skolan.

Lägg även till allt prat om "fruntimmer", alla jävla sverigeflaggor (vilken jävel har missat att vi befinner oss i Sverige? Är de så jävla dumma att de måste ha en flagga för att fatta var de är så borde de tamejfan inte befinna sig hemifrån alls), alla sydstatsflaggor (vad fan är grejen med den? Jag skulle förstå det om de var Texasbor allihopa, som tyckte att svarta inte ska ha rösträtt*, kvinnor ska vara hemma vid spisen och alla - och med alla menar vi så klart vita män - ska ha rätt att skjuta vilt omkring sig. Nu är de inte Texasbor, utan inavlade västeråsare.) och annat skräp en råkar ut för så är det banne mig ett helt jävla under att jag inte har fått en massiv hjärnblödning. Men som sagt, skygglappar på, och på med peltorkåporna så ska jag väl klara mig. Kanske.

För övrigt fick jag idag lära mig att "de är roliga grabbar de där irakierna". Imorgon förväntar jag mig att få höra att kvinnor (förlåt, FRUNTIMMER ska det ju vara) kör som höns, att svarta har rytmen i blodet och alla romer stjäl. Kanske kan en hoppas på ett riktigt smaskigt bögskämt också månntro?

Jag blir så trött.


Fy fan fy fan fy fan fy fan fy fan fy fan fy fan. Fy fan.



*... och med det menar jag givetvis "hängas i närmaste träd" och inget annat. Så klart.

2 kommentarer:

meta sa...

Oj.

Jag antar att din närvaro mångdubblar elevernas sammanlagda IQ.

hansi sa...

Haha, du menar för att jag med min blotta närmaro kickar upp den till i alla fall tvåsiffrigt (vilket är rätt mponerande, särskilt som så många verkar börja på minus)? :P